STIRI

baner siteTCO 2016

Produse tradiționale și tehnologii moderne, expuse la Târgul de Comerț al Olteniei

Produse traditionale si tehnologii moderne, expuse la Targul de Comert al Olteniei

baner siteTCO 2016

Targul de Comert al Olteniei la puterea a treia in data de 13-15 Octombrie

Cel mai mare targ regional dedicat bunurilor de larg consum si serviilor, Targul de Comert al Olteniei editia II se deschide la Craiova in perioada 13-15 octombrie 2017

baner siteTCO 2016

AM LANSAT INSCRIERILE PENTRU TARGUL DE COMERT EDITIA II - Va invitam sa vizualizati prezentarea Targului !

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor editia aII-a, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

baner siteTCO 2016

Targul de Comert al Olteniei - cel mai mare targ regional dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la prima editie se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 21-23 octombrie 2016, in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

baner siteTCO 2016

ADR S-V Oltenia participă la ediţia I a Târgului de Comerţ al Olteniei in calitate de co-organizator

Implicare, pasiune, entuziasm, dăruire, muncă şi cel mai important, transparenţă şi imparţialitate. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, încă de la înfiinţarea sa, în anul 1999 când, cu emoţii dar cu mândrie, am pornit pe un drum bazat pe principii solide.

baner siteTCO 2016

Agentiile de turism pregatesc deja ofertele pentru Craciun si Revelion. Reduceri importante pe perioada Targul de Comert al Olteniei

Agentiile de turism pregatesc deja ofertele de vacanta pentru iarna 2016- 2017. O noutate in acest an: turistii vor beneficia de oferte speciale la Targul de Comert al Olteniei.

baner siteTCO 2016

Târgul de Comert al Olteniei, editia I, cel mai mare târg regional dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor

Cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia, dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor, aflat la prima ediţie, se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în perioada 21-23 octombrie 2016 în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.